Пригоди з бюлетенями

Дивіться також: Президентські вибори-2019: онлайн-трансляція на 24 каналі

У другому турі виборів, як і в першому, не обійшлося без пригод із бюлетенями. Так, у Кривому Розі п’яна жінка намагалася з’їсти свій бюлетень. Інцидент стався на виборчій дільниці №121507 (округ №33), повідомила член виборчої комісії Інна Іванченко. Члени комісії встигли вихопити частину бюлетеня з рота жінки.

вибори приколи бюлетені

Ще одна нетвереза пані прийшла голосувати у Дніпрі. Але додому вона так і не дійшла – задрімала на сонечку.

Читайте також: Як голосують українці на виборах президента: яскраві фото

Дивіться відео, як у Дніпрі намагалась проголосувати п'яна жінка:

Спробував поласувати бюлетенем і чоловік на виборчій дільниці у Чернігові. Спершу намагався кинути шматок паперу в урну, а бюлетень винести з приміщення виборчої дільниці. Коли на місце події викликали поліцію, то чоловік спробував з’їсти бюлетень. Поліція відкрила справу.

А в Нікополі на Дніпропетровщині п’яний чоловік пожартував про замінування виборчої дільниці №120791. Спершу чоловік після декількох невдалих жартів отримав бюлетень і зайшов у кабінку для голосування. А на виході з кабінки чоловік демонстративно кинув на підлогу рюкзак і заявив, що там бомба. Виявилося, що це був жарт.

Дивіться відео, як п'яний чоловік пожартував про замінування виборчої дільниці:

В Івано-Франківську хтось із виборців написав на бюлетені "SOS". Такий бюлетень вважається зіпсованим.

вибори президента другий тур бюлетені курйози

А в Полтаві виборці приходять на дільниці з чотирилапими друзями.

вибори другий тур курйози приколи

Хтось вирішив "внести" свого кандидата у бюлетень. Цей бюлетень вважається зіпсованим.

голосування вибори приколи курйози бюлетені

А хтось не втрачає надій і голосує за Олега Ляшка. Хоча нардеп і не пройшов до другого туру виборів.

вибори другий тур голосування курйози приколи бюлетені

Ось така атмосферна виборча дільниця працює в Харкові.

вибори голосування другий тур жарти приколи курйози

У місті Кагарлик на Київщині виборець втік з бюлетенем з дільниці на велосипеді. Чоловік попрямував з кабінки голосування одразу до виходу, не вкинувши бюлетень у скриньку. Це помітили члени виборчої комісії і намагалися самотужки його зупинити. Але чоловік сів на велосипед і зник у невідомому напрямку.

Вже за кілька хвилин до помешкання правопорушника прибула поліція, але двері ніхто не відчиняв. Згодом двері таки відчинила дружина втікача. Вона віддала поліцейським викрадений бюлетень, і ще й бюлетень з першого туру виборів президента. Поліція відкрила справу.

курйози вибори бюлетень

На дільниці №43 в Івано-Франківську невідомі викрали біографію кандидата в президенти Володимира Зеленського. Тож члени комісії вирішили зняти біографію й кандидата Петра Порошенка, щоб не було звинувачень в агітації.

У Вінниці вранці на дільницю не прийшов голова дільничної виборчої комісії. Тож довелося відчиняти сейф із документами "болгаркою". Згодом голова ДВК все ж з’явився, але був п’яним. Цю інформацію підтвердив голова Вінницької поліції Сергій Синавський.

На порушника склали протокол за перебування на роботі в нетверезому стані. Члени комісії переобрали голову.

У Кривому Розі запрошення для голосування надійшло 8-річному хлопчику. Тож хлопчик прийшов на виборчу дільницю у школі №13 разом із батьками із запрошенням та свідоцтвом про народження.

У дільничній комісії почали розбиратися і помітили помилку в реєстрі виборців. Замість 2011 року народження у хлопчика був записаний 2001. Помилка в реєстрі виникла лише у другому турі президентських виборів, у першому її не було.

меми вибори приколи бюлетені

вибори президента другий тур бюлетені приколи жарти меми