Якщо у вас досі немає жодної рослини вдома або в офісі, подумайте про те, що ви можете втратити. Є рослини, які не вимагають особливого догляду, але натомість дають чималу користь.

Читайте також: Як легко освіжити інтер'єр помешкання до літа

Сукуленти

Сукуленти дуже невибагливі рослини, їх може виростити навіть квітникар без жодного досвіду. Крім того, вони чудово уживаються один з одним – ви можете висадити різні види сукулентів, а також комбінувати їх з іншими рослинами, які потребують таких же умов.

сукуленти рослини вдома
Сукуленти невибагливі і прості у догляді//Фото: unsplash.com

Кактуси

Кактуси дуже подібні на сукуленти – їм не треба особливого ґрунту та поливу. Вони чудово впишуться на робочий стіл в офісі чи у квартирі.

рослини кактуси поради
Кактуси чудово впишуться в інтер'єр помешкання//Фото: unsplash.com

Фікус

Спеціалісти радять тримати фікус там, де він отримує достатню кількість розсіяного світла. Водночас і в тіні він почуває себе досить непогано. Щоб листя рослини красиво блищало, протирайте його вологою губкою кілька раз на місяць.

рослини фікус квартира
Листя фікуса варто протирати кілька разів на місяць//Фото: unsplash.com

Алое

Алое не лише чудове рішення для вашого інтер'єру, а ще й помічна лікарська рослина. Ще одна перевага алое – воно зовсім невибагливе. Взимку досить поливати рослину раз на місяць, а влітку – раз в тиждень.

рослини алое інтерєр
Алое досить поливати один раз на місяць//Фото: unsplash.com