Дехто вказав у декларації дітей, інші – старовинні книги. Хто й що колекціонує – читайте в матеріалі журналістів 24 каналу.

Цікаво Продаж низки корпоративних прав та нерухомості: Зеленський оприлюднив декларацію

Володимир Зеленський

Дохід родини президента Володимира Зеленського за минулий рік склав майже 29 мільйонів гривень. Значних колекцій не задекларували, лише наручні годинники відомих брендів.

Зеленський оприлюднив декларацію
Зеленський оприлюднив декларацію / Фото Time

Чим володіє Зеленський

  • У власності Володимира Зеленського перебуває житловий будинок та земельна ділянка в Іванковичах, чотири квартири у Києві, 4 паркувальних місця у столиці, квартира у Великій Британії та житловий будинок в Італії.
  • Годинники BREGUET, Tag Heuer, ROLEX, Bovet.
  • Автомобіль LAND ROVER 2016 року випуску.

Давид Арахамія

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вніс до декларації 6 дітей. На двох із дружиною він задекларував годинники та ювелірні прикраси. І багато готівки: подружжя має 8 мільйонів гривень, 900 тисяч доларів та 200 тисяч євро в купюрах.

Арахамія
Давид Арахамія / Фото з фейсбук-сторінки Арахамії

Микола Тищенко

"Слуга народу" Микола Тищенко, який відомий через скандал із рестораном "Велюр", і який хоче стати мером Києва, задекларував 9 сумок та клатчів своєї дружини, а ще анорак із хутром та ювелірні вироби.

Тищенко оприлюднив свою декларацію
Микола Тищенко / Getty Images

Олександр Дубінський

Олександр Дубінський, який теж хоче посісти крісло київського мера, задекларував колекцію із 10 земельних ділянок. Ще 10 годинників та 3 одиниці мисливської зброї. Крім того, у Дубінського є ще 5 автівок. До слова, у декларації немає дружини Дубінського та десятка її квартир.

Декларація Олександра Дубінського
Олександр Дубінський / Strana.ua

Петро Порошенко

Петро Порошенко, як і раніше, задекларував низку колекцій, зокрема картин, меблів, ювелірних виробів та машину для хімчистки.

Декларація Порошенка за 2019 рік
Петро Порошенко / Фото "Народна правда"

Віктор Медведчук

Одним із найбільших колекціонерів у нинішній Верховній Раді виявився Віктор Медведчук. Перелік нажитих статків родиною в родині Медведчука та Оксани Марченко – нескінченний. Кум Путіна задекларував:

  • 20 автівок,
  • 40 наручних годинників відомих марок,
  • 20 наборів ювелірних виробів,
  • одяг відомих брендів,
  • 24 килими,
  • 18 люстр,
  • спортивний інвентар та інше.

Що задекларував Медведчук і Марченко інфографіка 24 канал
Що задекларував Медведчук і Марченко / Інфографіка 24 каналу

Але найбільше родина Медведчука приголомшила всіх колекцією стародруків: фрагмент Біблії Гутенберга 1455 року, рукописне Євангеліє 15 століття, "Енеїда" Котляревського за 1798 рік та ще 30 стародруків.

Хто такий Віктор Медведчук: дивіться відео 24 каналу