Просто неба у одному з Одеських парків кілька тижнів прожив 9-річний хлопчик та двоє дорослих з ним. Про це розповіли кореспонденти 24 каналу.

Цікаво Львівського таксиста, який напав на неповнолітню, "відключили": реакція компанії

Про цю історію поліцейський Дмитро Ревун дізнався із соцмереж. До нього у фейсбук звернулася дівчина, яка повідомила, що дитина та двоє дорослих, ймовірно батьки, ночують просто у парку. Правоохоронці відправились на місце, аби перевірити інформацію.

В період карантину вони залишилися без роботи. Те житло, яке вони орендували, власник попросив покинути оскільки він його продав. Тому залишилися в такій ситуації, що немає ні грошей, ні власного житла, тому вирішили жити в парку,
– розповів поліцейський Дмитро Ревун.

На місце викликали й службу у справах дітей. Дитину відправили у лікарню, де виявилося, що хлопчик має вади здоров’я та потребує особливого догляду. А дорослі, які були з ним, взагалі чужі йому люди.

"Після всього медогляду помістимо його в дитячу установу. Дитина буде в безпеці після всього, що з нею сталося. Сьогодні зранку мені стало відомо від цього чоловіка, який насправді не батько хлопчика за документами, що мати померла", – заявила керівниця служби у справах дітей Одеської міськради Юлія Нікандрова.

Читайте також Від голоду жував пакет з цукром: в Одесі матір закрила 3-річного сина на кілька днів у квартирі

Тож тепер соцпрацівникам потрібно відшукати справжнього батька хлопчика, чи інших родичів, хто міг би забрати дитину до себе, доти перебуватиме у дитячому будинку.

Дивіться відео кореспондентів 24 каналу: