Про це він розповів на прес-конференції у понеділок, 16 жовтня, передає "Українська правда".

"Я зараз читаю у ЗМІ про зв‘язки Грановського з "Трейд Коммодіті". Це просто треш якийсь. Я категорично заперечую будь-який зв‘язок Грановського з "Трейд Коммодіті". Він поняття не має що таке паливо. А що стосується "Трейд Коммодіті", то у компанії на ринку держзакупівель є тільки один партнер – це система "ProZorro", яка і дала можливість їй вийти на ринок", – заявив Адамовський.

Читайте також: За винятком Порошенка, всіх чиновників можна притягнути до відповідальності, – антикорупціонер

Себе він назвав лише інвестором компанії, заперечивши вплив на неї.

"Хочу сказати, що ні я, ні пан Володимир Трофименко не є акціонерами "Трейд Коммодіті". Ми є просто її інвесторами, але фінансуємо різні проекти", – запевнив бізнесмен.

При цьому скандал з компанією та розслідування правоохоронців вважає переслідуванням

"Я впевнений, що це просто шельмування компанії, коли використовують правоохоронні органи", – додав Адамовський.

Читайте також: Чому НАБУ атакує чиновників Міністерства оборони

До слова, колишній заступник генпрокурора Віталій Касько планує "брати участь у захисті клієнтів, у тому числі і підозрюваних у корупційних злочинах", зокрема компанії "Трейд Коммодіті".

Нагадаємо, 11 жовтня детективи НАБУ здійснили низку обшуків у справі про корупційну схему розтрати 149 мільйонів гривень під час закупівель у Міноборони. В Національному антикорупційному бюро стверджують, що затримали заступника міністра оборони України генерал-лейтенанта Ігоря Павловського та директора департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів міністерства Володимира Гулєвича.

Більше про те, як провінційна компанія зуміла вигравати мільярдні тендери в держави – дивіться за посиланням.