Робиться це з простою метою – делегітимізації в очах українського суспільства нової американської влади, яка буде більш нетерпима до корупції та проросійського впливу в Україні. А також продовжить двопартійну лінію щодо блокування "Північного потоку – 2". Таку думку у своєму відеоблозі "Чесна політика" на 24 каналі озвучив Сергій Лещенко.

Більше тут Удар нижче пояса: чому Трамп перетворюється в Януковича

"Таким чином вже зараз російська пропаганда та її агенти в Україні створюють передумови до того, щоб "отруїти" відносини президента Зеленського з новим американським лідером Джо Байденом", – пояснив він.

За його словами, ще одна мета, яку переслідують проросійські медіа в Україні, полягає у вирощуванні антиамериканських політиків для їх подальшої інтеграції у виборну владу, потім – у виконавчу, а ще пізніше – для геополітичного розвороту України.

Якщо раніше 20 років тому Медведчук і його машина з промивання мізків розповідала про "план Бжезинського", за останні роки вони демонізували Джорджа Сороса, то зараз будуть розвішувати ярлики про "агентів Байдена",
– зазначив Лещенко.

Сергій Лещенко закликав нову американську адміністрацію не применшувати ризик, який несуть проросійські сили для реваншу на залишках Майдану та додав: "Найкращою послугою українській демократії буде, якщо США видалять з ютуба їхні сторінки – Шарія та проросійських телеканалів".

результати виборів президента США Трамп Байден скільки голосів
Раніше у ЗМІ повідомляли такі результати виборів президента США / Інфографіка 24 каналу

Дивіться повний випуск відеоблогу "Чесна політика" зі Сергієм Лещенком: