Таку заяву російський політик зробив в інтерв'ю відомому блогеру Юрію Дудю у програмі "вДудь".

"Не можна сказати, хто винен у конфлікті на Україні. Але оскільки вже ми там беремо участь, то треба йти до кінця — визнавати "незалежність самопроголошених республік", – заявив Павло Грудінін.

Читайте також: Росія поверне Україні Крим, є реальний сценарій, – військовий журналіст

На думку політика, Йосип Сталін був чудовою людиною і найкращим лідером за останні 100 років. Він, за словами Грудініна, багато зробив для Росії: "підняв економіку, освіту, відновив країну після війни".

А комедія про Сталіна — знущання з історії. І взагалі, скільки можна посипати голову попелом, вистачить про Сталіна. У Радянському Союзі було дуже добре, було суспільство справедливості, нас поважали у світі,
– ностальгує представник комуністів.

Кандидат в президенти РФ від КПРФ не забув заступитися і за чинного главу Кремля, мовляв, Володимир Путін не може бути винен у "всіх бідах" Росії.

"Ці вибори нечесні, але я все одно йду на них, бо за державу прикро. Зараз революційна ситуація, народ вже не може терпіти і готовий йти на вибори. Тільки виборами треба щось міняти, їх не можна ігнорувати. Я клянусь своїми дітьми, що я не в змові ні з Держдепом, ні з Кремлем", – сказав політик.