Цей одяг носять Девід Бекхем, Роббі Вільямс, всі з гурту U2 і їхні колеги по музичному цеху Stereophonics, і ще маса інших крутих хлопців, які знамениті у всьому світі. AllSaints, в перекладі з англійської означає – "всі святі". А чим же так приваблює цей бренд зірок західного шоу-бізнесу і мільйонів звичайних покупців з Європи і США? Точно не належністю до святих угодників.

Читайте також: Рене Лакост – "алігатор" у спорті й моді

Бренд AllSaints цінують чоловіки передусім за можливість власним стилем вказати на належність до жителів мегаполісу, але при цьому підкреслити яскраву індивідуальність. Саме так, "святенники" шиють одяг для звичайних, приземлених жителів Мегаполісів.

Хочеш жити на селі – вдягайся як аміш. А якщо ж ти, брат, переїхав до великого індустріального міста, то тут вже не до зайвої скромності. AllSaints шиють стильний одяг для людей респектабельних, але з легким "прибабахом". Приблизно так, у загальних рисах можна схарактеризувати цю гідну британську марку.

Історія AllSaints почалася в 1994 році. Позиціюючи себе як бренд чоловічої вуличної британської моди, згодом він став однією з найпопулярніших марок одягу, взуття та аксесуарів в усьому світі. Фірмовий дух мінімалізму і консерватизму вирізняє цей бренд з-поміж інших. Чорно-білі тони, чітко структурована інформація для справжніх снобів-модників, тільки найнеобхідніше.

Однак, придивившись до моделей одягу, ви помітите, що строгі кольори тканин поєднані з божевільним кроєм. Або ж яскраві кольори дають нове життя традиційним моделям. Це балансування на межі консерватизму і безумства і є найяскравішою характеристикою AllSaints.

ALLSAINTS – бренд одягу для чоловіків AllSaints – бренд одягу для справжніх чоловіків

До речі, названа марка на честь одного з найкрасивіших передмість Лондона, багатого на замки і собори у вікторіанському стилі, яке й гідно носить ім'я Всіх Святих. Так і сам бренд міцно тримається на фундаменті істинних британських "модних правил". "Святенники" давно виробили у своїх моделях неймовірно "смачний" стиль справжніх лондонських денді.

AllSaints – бренд одягу для справжніх чоловіків

Як одягаються денді?

Чоловічий одяг від AllSaints – це строгість, брутальність, так само приправлена елементами зухвалості, натяком на легку "підірваність" її власника.
Однак навіть у процесі виготовлення банальної футболки в її тканину додають трохи кашеміру, щоб власникові одягу було в ній максимально комфортно. Адже брутальність брутальністю, але від приємного дотику кашемірчику до свого тіла, мабуть, не відмовиться ніхто.