Єрмак розповів деталі розмови з Уманським

Нещодавно Єрмак вилікувався від коронавірусу і таки мав змогу зустрітись з Уманським. Про деталі розмови голова ОПУ написав у фейсбуці.

До теми "Слуга народу" Трухін у прямому ефірі назвав Уманського помилкою й алкоголіком

Сьогодні я мав зустріч зі своїм колишнім радником Ігорем Уманським. Сказав йому наступне. У нас нульова толерантність до корупції – це неодноразово повторював президент Володимир Зеленський, і це базова цінність внутрішньої культури нашої команди,
– зазначив Єрмак.

Єрмак дізнався про звільнення Уманського з інтернету

Керівник Офісу Президента також наголосив своєму колишньому раднику, що вважає неприйнятним дізнаватись про його звільнення з інтернету. Єрмак розповів, що поважає професійні якості Уманського та покладав на нього чималі надії – зокрема, у сфері боротьби з корупцією.

За останні місяці в Офісі Президента України було достатньо нарад за участі представників усіх силових та контролюючих органів, на яких Ігор Уманський міг поставити будь-які питання та передати будь-які аналітичні матеріали. Він мав абсолютну свободу і всі можливості для цього,
– написав Єрмак.

Голова ОП побажав колишньому підлеглому успіху та висловив сподівання, що обоє працюватимуть над подоланням корупції в Україні.

Головне про скандал зі звільненням Ігоря Уманського

  • Уманський написав заяву на звільнення 12 листопада. Про це він повідомив дописом у фейсбуці: "Карантин вихідного дня? Ок! Тоді – усі на вихід! І я почну перший".
  • Радник пообіцяв публічно пояснити, що стало причиною такого рішення.
  • 13 листопада Уманський оприлюднив ще один допис на своїй фейсбук-сторінці – цього разу з жорсткою критикою влади. Зокрема заявив про розтрату грошей з коронавірусного фонду.
  • В Укравтодорі заперечили звинувачення.
  • Єрмак, який перебував на самоізоляції через коронавірус, попросив Уманського утриматись від участі в телеефірах до особистої зустрічі.