Така погода на Гаваях зафіксована вперше за кілька останніх років. Під час негоди через шквали вітру попадали десятки дерев та були обірвані лінії електропередач.

Читайте також: Американці розважаються як можуть: через арктичні холоди люди влаштували флешмоб "крижані штани"

У місцевому зоопарку скаржаться, що вітер пошкодив клітки, внаслідок чого втекли екзотичні птахи.

На острові Мауї вперше за довгий час випав сніг. Національна метеорологічна служба зафіксувала гігантські 18-метрові хвилі під час шторму на північ від гавайських островів.

Така негода прийшла на Гаваї з північних штатів, де лютують морози. Потоки арктичного повітря досягли навіть північної Каліфорнії, де снігу не бачили останні 15 років.

У штаті Вашингтон, що на північному заході країни, зачинені усі школи, а законодавчі збори скасували всі слухання через буревії та сильні снігопади. Метеорологи назвали лютий 2019-го найбільш сніжним місяцем у регіоні за останні 30 років.

Шторм на Гаваях: відео

Що відомо про аномальні морози у США?Наприкінці січня та у перших числах лютого арктичні морози накрили північні, східні та центрально-західні штати США і Канаду. Там вирував сніговий шторм "Джейден". Температура повітря опускалася до -30 градусів за Цельсієм, а подекуди мороз сягав й -50. У п'яти штатах США був оголошений надзвичайний стан. Від переохолодження загинули кілька десятків людей. Не працював громадський транспорт, школи і садки, були скасовані тисячі авіарейсів.