Фото загиблої родини Цурканових на своїй фейсбук-сторінці опублікував директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

Зверніть увагу Смертельна ДТП біля Козина: що відомо про стан дитини, яка вижила

Він написав: живим залишився лише старший син Цурканових Святослав. На фото він крайній праворуч.

ДТП під Києвом загибла родина цурканових
Загибла родина Цурканових / Фото з фейсбук-сторінки Артема Шевченка

Наразі хлопчик перебуває у лікарні "Охматдит" у стабільному стані. На щастя, йому не стає гірше, повідомляв журналіст Влад Антонов, засновник фейсбук-групи dtp.kiev.ua.

Антон Желепа і порушення закону

Підозрюваний в цій аварії Антон Желепа 14 липня отримав запобіжний захід – 2 місяці арешту. У момент ДТП він сів за кермо чужої машини та без посвідчення водія, бо був позбавлений його за попередню пиятику.

За його плечима три судимості – судимість за спричинення ДТП, у якій померла людина, за напад на поліцейського і за нанесення легких тілесних.

Окрім цього, він сім разів притягався до адмінвідповідальності за алко- і наркокермування.

Власниця Мерседеса, каже, що він фактично незаконно заволодів їхньою автівкою. Але слідство поліції Києва перевірятиме, чи так це було насправді,
– зазначив Артем Шевченко.

Смертельна ДТП під Козином: що відомо

  • Аварія трапилася надвечір неділі 12 липня на Обухівському шосе поблизу Козина.
  • У авто Hyundai, в якому перебувала родина Цурканових із 5 людей, на швидкості врізався Mercedes, яким керував Антон Желепа.
  • Внаслідок аварії на місці загинуло подружжя та їхня восьмирічна донька. Ще 2 хлопчиків з цього авто віком 10 та 14 років забрали до лікарні у вкрай важкому стані. Молодший хлопчик помер у реанімації.
  • На місці аварії Драгер показав, що в крові Желепи містилося 1,32 проміле алкоголю.
  • Повідомляється, що авто, на якому Желепа їхав, йому не належить.