Правоохоронні органи Данії повідомили, що виявили в територіальних водах країни тіло жінки.

Тіло зниклої журналістки шукали понад 10 днів

Тіло зниклої журналістки шукали понад 10 днів

Опізнання підтвердило, що воно належить зниклій шведській журналістці Кім Волл, повідомляє шведський телеканал SVT Nyheter.

Раніше стало відомо, що творець і власник підводного човна, на якому шведську журналістку Кім Валл востаннє бачили живою, Петер Мадсен заявив, що під час подорожі на підводному судні стався нещасний випадок, внаслідок якого дівчина загинула.

Читайте також: У Данії власник підводного човна зробив шокуючу заяву щодо долі зниклої журналістки

Про це він зізнався під час закритого судового засідання, проте представники прокуратури наполягли, щоб ця резонансна заява набула розголосу.

Обвинувачений розповів поліції і суду, що на борту підводного човна стався нещасний випадок, що став причиною смерті Кім Волл, після чого він поховав її в море,
– повідомили в поліції Копенгагена, яка займається розслідуванням цієї справи.

Нагадаємо, 11 серпня стало відомо, що біля берегів Копенгагена зазнав аварії найбільший приватний підводний човен "Наутілус", що належав чеському винахідникові Петеру Мадсену.

На борту човна перед затопленням був сам власник разом із шведською журналісткою Кім Волл. Мадсен зумів врятуватись, а журналістка – зникла. Спершу чоловік запевняв, що висадив її з човна ввечері перед аварією. Пізніше він змінив свої свідчення.

Поліція, яка займається розслідуванням цієї справи, вважає, що найбільший приватний підводний човен був затоплений навмисне, щоб приховати сліди вбивства журналістки Кім Волл.