Допис та фото з елітною автівкою "слуги" з’явився на фейсбук-сторінці Сергія Наумовича. Користувач відзначився жартом в стилі Дубінського в його ж бік.

Дивіться також Будинки, квартири і дорогущі авто: звідки в Дубінського статків на 2,5 мільйона доларів

Мама любить швидкість, а евакуатор любить автомобілі,
– написав він.

У соцмережі уточнили, що іномарку Дубінського забрали саме з Десятинного провулка.

Дубінський
Автівка Дубінського на евакуаторі / Фото з соцмереж

Сам Дубінський вже встиг прокоментувати інцидент "Стране". Він підтвердив те, що його авто забрали та додав, що не має претензій.

"А я без претензій. Поставив машину в недозволеному місці, її евакуювали. Воно неприємно, але стимулює дотримуватися правил дорожнього руху. Ніяких проблем немає. Забрали одну – пересів в іншу, одну з шести, які так любить рахувати "колективна бігусятіна". А взагалі, паркуйтесь за правилами, будьте здорові і щасливі", – у притаманній йому манері заявив Дубінський.

Тим часом у соцмережах сторінку Дубінського почали тегати та запитувати, чи справді його авто забрав евакуатор. Аби поставити крапку у цій історії скандальний "слуга" оприлюднив у телеграмі такий скриншот:

Дубінський і його автомобілі та "мама, яка любить швидкість": коротко

  • У листопаді 2019 року журналісти-розслідувачі програми "Наші гроші" дізналися, що нардепу від "Слуги народу" Олександрові Дубінському і його матері належить 17 автомобілів, серед яких – Maserati й колекція Mercedes, а також 24 квартири, два будинки, 70 соток землі.
  • На запитання про те, звідки у нього стільки автівок та нерухомості (на суму у майже 2,5 мільйона доларів), Дубінський лиш віджартовувався та навіть прийшов у Раду в футболці, на якій красувалась відповідь: "Мама любить швидкість".