Як розповів заступник начальника обласної поліції Сумської області Володимир Бабич, жінка замовляла вбивство свого чоловіка знайомому, що винаймав у них кімнату. Пообіцяла вона "кілеру" 5 тисяч гривень. Щоправда, трагедія так і не сталася, оскільки чоловік пожалів свою жертву та про все розповів поліцейським, передає ТСН.

Авто поліції збило дитину в Конотопі: з’явилось відео перших хвилин після ДТП

Сама ж жертва, коли дізнався, що його замовили, та ще й так дешево, погодився підіграти правоохоронцям. Зокрема, його облили кров'ю та зробили кілька знімків. Зрештою найбільш вдале фото так званий кілер після вбивства показав замовниці, і та заплатила.

Бабич додає, що під час передавання грошей жінку затримали. Їй загрожувало позбавлення терміном до 15 років. Наразі розслідування справи перебуває на судовому рівні, а замовниця вбивства – на волі, щоправда перед цим деякий час провела в СІЗО.

Додамо, у 2017 році ЗМІ писали, що незадовго до того, як замовити вбивство 30-річна жінка із двома дітьми перейшла жити до коханця. Як тільки вона від нього завагітніла, то вирішила розірвати любовний трикутник і назавжди позбутися законного чоловіка.

Крім того, тоді правоохоронці припускали, після смерті свого законного чоловіка, жінка претендувала б на квартиру та додаткові виплати на дітей. Однак вона усі обвинувачення відкидала.

Щодо ДТП за участю авто поліції у Конотопі, то воно сталося увечері 7 червня. Після того, як у центрі міста автомобіль начальника місцевої поліції збив 10-річного хлопчика нібито на пішохідному переході, дитина потрапила до лікарні у важкому стані. Згодом школяреві провели операцію та видалили селезінку.

Зауважимо, що машина поліції їхала на шаленій швидкості. За її кермом перебував не голова поліції Конотопа, а сержант поліції та штатний водій цього службового автомобіля. Йому вже оголосили про підозру та затримали через порушення правил дорожнього руху.