Про це журналіст повідомляє у своєму Twitter.

Читайте також: "Ми готові завдати удар у відповідь": голова британської розвідки пригрозив Росії

Остаточно сказали, що на пресуху не допустять (навіщо тоді акредитували – неясно). Що ж, бути єдиним журналістом, якому не дозволено приходити на прес-конференцію Путіна – це почесно, я вважаю. (До речі, сьогодні привітаємо Путіна з днем ​​чекіста новим розслідуванням), – написав Доброхотов.

При цьому видання "Медуза" повідомляє, що раніше прес-секретар президента Дмитро Пєсков стверджував, що на прес-конференцію допустили 99,9% охочих. За його словами, не пустили "людей з певними захворюваннями і судимістю".

До слова, в 2018 році The Insider спільно з Bellingcat випустили серію розслідувань про співробітників ГРУ "Олександра Петрова" і "Руслана Боширова".

Нагадаємо, 4 березня у британському місті Солсбері було отруєно колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Слідство встановило, що їх отруїли нервово-паралітичною речовиною "Новачок". Батько і донька потрапили до лікарні і їм вдалося вижити.

Британське слідство з’ясувало, що отруїли Скрипалів працівники ГРУ Росії Олександр Петров (справжнє ім’я – Олександр Мішкін) та Руслан Боширов (справжнє ім’я – Анатолій Чепіга).