Збільшилась і колісна база до 2828 мм (+ 91 мм), що додало простору в салоні. Під капотом трудиться бензиновий турбодвигун 1.5 Ecotec (160 к.с., 250 Н·м) або ж агрегат 2.0 Ecotec (250 к.с., 350 Н·м). Перший працює з 6-ступінчатим "автоматом", другий — з восьми.

Також буде гібридна модифікація на 182 "конячки", яка має споживати лише 5,2 л бензину на "сотню" в змішаному циклі. Салон є абсолютно новим з акцентом на технологічність. Зокрема, доступна нова мультимедійна система Chevrolet MyLink з 7-ми та 8-мидюймовим дисплеєм, роутер Wi-Fi, бездротова зарядка смартфонів і вентиляція передніх крісел.

А ще Malibu отримав інноваційну систему Teen Driver, яка дозволяє батькам контролювати своїх дітей-водіїв — можна переглядати історію поїздок або за допомогою PIN-коду обмежити максимальну швидкість.

Також новий седан має цілий арсенал систем безпеки. До нього входять 10 повітряних подушок, камера заднього бачення, функція оповіщення про пішоходів перед автомобілем. Є і адаптивний круїз-контроль, система автоматичного гальмування в місті. Продажі новенького Сhevrolet Malibu стартують наприкінці року.