Спецверсія Generation SIX оформлена у стилі оригінального Volkswagen Transporter. Саме тому, дизайнери вирішили піти еволюційним шляхом, без радикальних змін. Цільова аудиторія, на їхню думку, це оцінить.

Окремої уваги варта модифікація Generation SIX. Вона отримала оригінальне забарвлення кузова: додаткові хромовані елементи, світлодіодні фари й 18-дюймові ретро-диски.

Читайте також: Автотехнології. Компанія Toyota оновила RAV4, Seat Alhambra пережив плановий рестайлінг.

Над салоном теж добре попрацювали. Серед усього – з'явилось нове кермо і передня панель, в центрі якої є багатофункціональний мультимедійний комплекс зі сенсорним дисплеєм діагоналлю 6,33 дюйма. Можна замовити два окремі крісла для середнього ряду, електропривід кришки багажника й багато чого іншого.

Щодо двигунів, основним є дволітровий турбодизель. Він доступний аж у чотирьох модифікаціях — від 84 до 204 конячок. Є й бензинові агрегати — на 150 і також на 204 сили. Усі вони споживають, як мінімум на 1 літр менше, порівняно з фургоном попереднього покоління.

У списку оснащення з'явились адаптивний круїз-контроль, здатний повністю зупинити авто, система запобігання зіткнень, адаптивне дальнє світло й підвіска з режимами роботи Comfort, Normal та Sport.

За базовий Transporter проситимуть від 23 тисяч євро, а Multivan обійдеться щонайменше у 30 тисяч.