Одним із перших вас зустріне творіння неперевершеного Антоніо Гауді. Те, що вражає на листівках, на власні очі – зачаровує.

Почали будувати Саграда Фамілія 1882 році. А зводили лише за пожертви. Тож церква стала однією із найвідоміших довгобудів світу. Офіційного для богослужінь її відкрили лише у 2010 році. Та будівництво триває і досі.

Ще одна родзинка – Будинок Бальо. Його ще називають будинком кісток. Балкони нагадують черепи.

Іспанська кухня – це щось із чимось. Століттями Барселона переймала рецепти, привезені моряками з європейських, африканських і американських портів, які змішувалися з традиційною каталонською кухнею.

Читайте також: Туризм виник внаслідок боротьби з алкоголізмом

Для прикладу, традиційний підсмажений хліб, натертий помідором і з оливкою олією. І ще суп – гаспаччо – також з помідорами. А до цього – іспанське вино.

Барселона має чимало легенд. Одна з них – про футбол. Уболівальників Барселони, до слова, називають los cules. У перекладі – сідниці. Але на це ніхто не ображається. Легенда розповідає,що у 20-их роках місць на арені каталонського клубу всім не вистачало. Фани вилазили на дерева, дахи і навіть парапети. То ж люди, які йшли повз стадіон часто бачили п'яті точки уболівальників.

А потрапити у чудове місто найкраще з Міжнародними авіалініями України. Це швидко, зручно, а що головне – вигідно. Усе що потрібно – завчасно придбати квиток. Зекономити можна половину суми якщо купувати квитки за півроку. Якщо забарилися з вибором або хочете летіти чимшвидше, скористайтеся знижкою 35 чи 25% за 4 або 3 місяці до вильоту відповідно.

Не гайте часу – придбати квитки раннього бронювання можна просто зараз. Літайте доступно з МАУ. Пакуйте валізи – Барселона вас чекає.