Міцний бобровий організм виробляє речовину, аби мітити територію. Однак люди знайшли для неї інше застосування. Детальніше про це – у новому випуску програми "Кордон.UA" на 24 каналі.

Читайте також Скандал на Закарпатті: як місцеві мешканці взяли в облогу прикордонний підрозділ

Бобровий струмінь може вилікувати значну кількість недуг – від серцево-судинних захворювань до паралічу. Саме цю речовину активно перевозять в Україну. Втім, здебільшого підпільно.


Вилучені ліки / Скриншот з відео

Партію "цілющого" препарату та харчових добавок виявили у пункті пропуску "Бачівськ". Чоловік, який намагався перевезти товар, був переконаний, що прикордонники не звернуть увагу на валізи з товаром.

До теми Прихований зв'язок між коровами та горілкою: що цікавого знайшли прикордонники

Втім, оглядова група та митники дістали з багажу чоловіка майже 700 упаковок різноманітних препаратів. Їхня вартість становить щонайменше третину мільйона гривень. Після цього увесь товар вилучили.

Також у випуску:

  • У пункті пропуску "Гоптівка", що на кордоні з Росією, в українця вилучили 11 кілограмів коноплі, яку він намагався перевезти у пляшках. Чоловік ховав наркотики у бензобаці автівки.
  • Прикордонні моряки склали традиційний іспит. Для протидії умовному противнику залучили кораблі та катери Одеського й Ізмаїльського загонів, а також прикордонну авіацію.
  • На кордоні з Росією митники виявили 2 мікроавтобуси, у які перевантажували контрабанду. Потім товар мали переправити через річку. Його вартість тановить 630 тисяч гривень