Очільник адміністрації Сімферопольського району Діоніс Алексанов прокоментував призначення Боделана на посаду. Він назвав його "порядною людиною" і "ініціативним керівником". Про це він повідомив у програмі "Підйом".

Зверніть увагу Центральні вулиці Керчі заполонили гори побутового сміття: фото

Він також додав, що не довіряє звинуваченням, які висунули на адресу нового заступника в Україні. Алексанов назвав їх політичними і ствердив, що вони не відповідають дійсності.

Ми його перевіряли, пробивали на нього все. Він людина порядна, йому нічого не бракує. Керівник – ініціативний. До України в нас довіри немає,
– сказав Діоніс Алексанов.

За його словами, Боделан пройшов свій випробувальний термін і за період проживання в Росії показав себе дуже позитивно.

"Без перевірки я б його не взяв. Я дуже серйозно ставлюсь до таких речей. На сьогодні дійсно є кадровий голод: зарплати невеликі, не кожен хоче в теперішніх умовах працювати. І відповідальність велика", – зазначив Алексанов.

Володимир Боделан: що про нього відомо

  • Був членом "Морської партії" і "Партії регіонів".
  • Після Помаранчевої революції Боделана звинуватили у низці злочинів й оголосили у розшук.
  • Він переховувався в Росії, де обіймав посаду заступника начальника Санкт-Петербурзького морського торговельного порту.
  • У 2010 році з нього було знято всі звинувачення, він повернувся до Одеси.
  • Після пожежі в Одесі 2 травня 2014 року його відсторонили від посади на період розслідування цих подій, деякий час він провів у Росії.