"Із подивом сьогодні прочитала інформацію на деяких інтернет-сайтах, що я зробила якусь заяву щодо свого майбутнього в політиці, нібито висловивши бажання піти в іншу сферу. Це абсолютна неправда, що ґрунтується на чиїхось маніпуляціях. Поява такої інформації у ЗМІ ще раз підтверджує, що якість роботи українських журналістів викликає багато питань, і я попрошу її не тиражувати", - передає слова Інни Богословської прес-служба Партії регіонів.

Регіоналка переконує, що бачить себе лише в політиці, де працюватиме для реалізації у цій сфері європейських стандартів.

"Найпростіше – опустити руки і здатися. Але мій вибір інший. Усе своє життя я не шукала легких шляхів, а робила те, що велить моя совість, навіть якщо це потребувало надзусиль. Я хочу, щоб мої діти й онуки жили тут, щоб Україна по-справжньому була європейською країною. Тому я в політиці і ніяких інших варіантів для себе не розглядаю", - пояснила Богословська.

Нагадаємо, минулого тижня в ефірі програми "Шустер Live" нардеп Інна Богословська після палкої промови про освіту і молодь розплакалася і покинула студію.