Бійцю надали першу медичну допомогу й екстрено евакуювали до медичного закладу, але його стан важкий. Про це повідомляє 72 механізована бригада Чорних Запорожців.

До слова Сотня жертв і постраждалих та зростання атак: ОБСЄ про ситуацію на Донбасі

Російсько-окупаційні війська цинічно порушили домовленості про припинення вогню. Близько опівдня в передмісті Авдіївки унаслідок пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець ОС,
– повідомили Чорні Запорожці.

Українські військові навіть не відкривали вогню у відповідь, адже були змушені екстрено евакуювати бійця, що отримав важкі поранення.

Про черговий зрив перемир'я, яке мало б настати ще після домовленостей у Мінську від 27 липня, терміново повідомили представників ОБСЄ через українську сторону СЦКК.

Авдіївка Донецької області, де трапився обстріл: карта

Що відомо про припинення вогню на Донбасі?


Про нього домовилися всі сторони в тристоронній контактній групі й угода набула чинності опівночі 27 липня. Трохи більше як місяць бойовики не влаштовували прицільних обстрілів на Донбасі.

Втім, ворог зірвав перемир'я у вересні, обстрілявши військових, які допомагали гасити пожежі на Луганщині. Починаючи з другої половини жовтня, бойовики фактично щотижня зривають домовленості.