Про це мовиться у традиційному звіті прес-центру Об’єднаних сил.

Читайте також: На Донбасі загинула 19-річна дівчина-військова

Як підкреслюють українські військові, упродовж доби 11 жовтня бойовики здійснювали обстріли українських позицій у районі населених пунктів Кримське, Новозванівка, Троїцьке, Луганське, Світлодарськ, Красногорівка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Луганське, Чермалик та Лебединське противник обстрілював з мінометів 120-го калібру, а по опорних пунктах біля Луганського, Світлодарська та Гнутового вів вогонь з мінометів калібру 82 міліметри. По захисниках Водяного, крім того, окупанти застосовували озброєння бойових машин піхоти,
– зазначають у штабі.

Додамо, що страти серед українських воїнів немає, натомість, за даними розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ минулої доби було знищено та ще шістьох поранено.

"Від початку поточної доби противник з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Мар'їнка, Тарамчук та Гнутове. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", – підсумували представники Об’єднаних сил.

Нагадаємо, упродовж доби, 10 жовтня, окупанти на Донбасі 28 разів обстріляли українські позиції, 12 разів застосувавши заборонене озброєння. Внаслідок бойових дій чотири українських воїни загинули, двоє з яких унаслідок підриву на мінно-вибуховому пристрої, та ще три зазнали поранень.