Частину міста Вуглегірськ контролюють бойовики, іншу — українські Збройні сили. Вночі терористи атакували українських військових. Намагалися вибити їх із займаної території — та в них не вийшло. Наші бійці всі атаки відбили.

Читайте також: Бійці розповіли про ситуацію біля нового кордону з Кримом

Спостерігається накопичення боєприпасів озброєння техніки та живої сили терористів для повторення спроб наступальних дій на Дебальцевському та Волноваському напрямках. В районі Щастя знищено танк, а біля населеного пункту — бойову машину піхоти бойовиків,
— повідомив речник штабу АТО.

Також сепаратисти масовано обстрілюють Дебальцівський та Сіверодонецький напрямки. Стріляють і по Щастю та Станиці Луганській. А в районі Тельманового українські військові бачили ворожий безпілотник.

Додамо, через важкі бої та стрімке погіршення гуманітарної ситуації голова ОБСЄ Івіца Дачич закликав припинити військові дії біля Дебальцевого хоча б на три дні.

Також відомо, що російсько-терористичні війська проводять перегрупування сил і засобів, намагаючись після зриву наступу в районі Вуглегірська домогтися "корінного перелому" в подальших наступальних діях.