В якийсь момент Чичеріна перестала виходити на зв'язок. Це сталося після того, як артистка потрапила під обстріл азербайджанських військових. Про це повідомляє 24 канал із посиланням на російські ЗМІ.

До теми Соловйов озвірів через провалений пропагандистський сюжет про Карабах: відео

Згодом співачка вийшла на зв'язок і розповіла про обстріл. Вона зазначила, що її врятувала кішка, оскільки Чичеріна сховалася в тому ж місці, де й тварина.

Що Чичеріна забула в Нагірному Карабасі

  • З часу відновлення бойових дій між Вірменією та Азербайджаном там працює пропагандист і лідер проєкту WarGonzо Семен Пегов. Співачка Чичеріна також приїхала туди "попрацювати з ним".
  • Пропагандисти виступають на боці Вірменії та показують, як Азербайджан нібито бомбить мирне населення.

Чичеріна розповіла про те, як пережила обстріл: відео

Хто така Юлія Чичеріна?

Раніше 41-річна Чичеріна була відомою російською рок-співачкою. Після анексії Криму, вона неодноразово виступала з концертами там, а також однією з перших відвідала окупантів на Донбасі. За це СБУ оголосила російську співачку в розшук.

У 2016 році Юлія Чичеріна зняла кліп на пісню "На передовой", присвячений проросійським бойовикам. А згодом, у 2017, шанувальниця "русского мира" Юлія Чичеріна представила кліп на пісню "Рвать", який присвятила терористам Донбасу, зокрема підірваним "Гіві" та "Моторолі". Окрім того, Чичеріна отримала так зване "громадянство "ЛНР"", чим дуже пишалась.