Перша ДТП трапилася близько п'ятої години ранку на 289 кілометрі автодороги "Київ – Одеса", неподалік селища міського типу Криве Озеро, що на Миколаївщині. Рейсовий мікроавтобус, що рухався за маршрутом "Одеса – Гомель", зіштовхнувся з вантажівкою, як через несправність стояла з правого боку проїжджої частини.

Читайте також: Смертельні ДТП на Житомирщині та Миколаївщині: Омелян назвав причину аварій

В результаті аварії загинули 5 осіб – водій мікроавтобуса та четверо пасажирів (усі – громадяни Білорусі). Ще 12 пасажирів потрапили до лікарень – троє з них перебувают у реанімації.

ДТП Миколаївщина

Смертельна ДТП поблизу Кривого Озера на Миколаївщині

Друга ДТП трапилася на Житомирщині, на трасі Київ – Чоп поблизу села Глибочиця. Тут також рейсовий мікроавтобус зіштовнухвся з вантажівкою, як стояла на крайній правій полосі проїжджої частини. У ДТП загинуло 10 осіб (водій та пасажири мікроавтобусу), ще 10 осіб зазнали травм різного ступеня важкості – з них двоє дітей та четверо дорослих було госпіталізовано.

ДТП Житомир

ДТП поблизу Житомира забрала життя 10 осіб

Читайте також: Моторошна статистика смертності у ДТП: кожні 1,22 хвилини гине одна людина

Третя ДТП з жертвами сталась на в'їзді до села Прибузьке, що неподалік об'їздної дороги Хмельницького. Тут водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з вантажівкою. Сам водій легковика, його дружина та 4-річна донька загинули на місці події, ще одна 12-річна дівчинка, яка була пасажиркою легковика, потрапила до лікарні.

ДТП Хмельницький

ДТП під Хмельницьким: серед загиблих – 4-річна дитина

Четверта смертельна ДТП сталася у Києві на Старообухівській трасі у Голосіївському районі столиці.

Водій одного з автомобілів виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з іншими машинами. Відомо також, що в салоні однієї іномарки загинула родина: батько, мати та неповнолітня дитина. Ще двоє потерпілих внаслідок ДТП отримали травми середнього ступеню тяжкості, їм надається необхідна медична допомога.


Внаслідок ДТП у Києві загинула родина: батько, мати та неповнолітня дитина