Біля виборчої дільниці на вулиці Передова у Дніпрі сталася стрілянина, а перед нею невідомі особи прокололи колеса припаркованим автомобілям. Про це розповіли у виданні "Дніпро Оперативний".

Зверніть увагу Які порушення виявили під час голосування 22 листопада: фото, відео

Стрілянина у Дніпрі у день виборів: що відомо

Свідки про інцидент у Дніпрі, який стався в день голосування у другому турі за кандидатів на посаду міського голови, розповіли таке:

  • Біля школи 117 стояв автомобіль, водій чекав пасажирів.
  • Раптом до машини підійшли невідомі й прокололи колеса. А коли поруч припаркувався інший автомобіль, прокололи колеса і йому.
  • Присутність обох водіїв у жоден спосіб не турбувала нападників. Але вони почали тікати, коли на них накинулися жінки, які проходили поруч.
  • Добігши до свого авто, невідомі дістали зброю та почали стріляти. Стріляли, на щастя, у повітря.

У поліції негайно відреагували на повідомлення про правопорушення та ввели план-перехоплення. Невдовзі на Набережній Перемоги зупинили авто, схоже за описом на машину, у якій втекли нападники.

  • Утім, у машині перебував тільки водій. А ще – приблизно 15 аркушів з адресами виборчих дільниць, походження та призначення яких водій не зміг пояснити.

Свідки, до слова, упізнали у водієві учасника інциденту. Усі обставини наразі вивчають правоохоронці.

Вибори в Дніпрі: головне

  • У першому турі 25 жовтня за Бориса Філатова свої голоси віддали 46,41% виборців, за Загіда Краснова – 13,15%. Оскільки 50% не набрав ніхто, ЦВК призначила другий тур на 22 листопада.
  • У другому турі за даними екзитполів впевнену перемогу із результатом у понад 78% здобуває чинний мер Філатов (партія "Пропозиція"). У Краснова (партія "Громадська сила") – трохи більше за 18%.