Інцидент відбувався на вулиці Пролетарській. Туди приїхали російські правоохоронці та спецпризначенці. Сусіди ж знімали на відео спроби поліцейських домовитися із чоловіком. Про ситуацію пишуть російські телеграм-канали, інформує 24 канал.

Дивіться також У Росії пасажира маршрутки вбили через прохання одягнути маску

Що відомо про причини інциденту

Денис Бельтюков напередодні нібито викрив дружину у зраді. Ба більше – чоловіка 2 дні тому вже затримувала поліція. Тоді він влаштував скандал. Після того, як чоловік заспокоївся, правоохоронці відпустили його додому.

За словами його дружини, вони з Денисом переїхали з Архангельська в Колпіно 3 роки тому. Вже тривалий час Бельтюков спостерігався у психолога й приймав антидепресанти, втім нещодавно перестав це робити.

Дитина кричить у вікно, аби всі поїхали геть: відео

Бельтюков вигнав дружину з квартири та влаштував дебош після того, як вона приготувала йому їсти.

Які вимоги у зловмисника

Як пише телеграм-канал Baza, чоловік нібито висунув вимогу. Він вимагав впустити в квартиру дружину, яку сам вигнав напередодні. Денис Бельтюков був згоден обміняти на неї дітей.

Як розгорталася ситуація

Бельтюков утримував 6 дітей (серед яких 3 його) у заручниках кілька годин. Він ходив по квартирі та тримав ніж біля горла у малолітньої дитини.

Коли до будинку наблизився один із поліцейських, він почав кричати, щоб той відійшов та погрожував перерізати дитині горло.

Бельтюков відганяє від дому поліцейського: відео 18+ (обережно, ролик містить нецензурну лексику)

Біля будинку чергувала поліція. Спецпризначенці готувалися до штурму. У цей час дитина Бельтюкова кричала у вікно і просила, щоб всі поїхали геть.

ОМОН готується до штурму: відео

Чоловік здався сам

Близько 15:25 росЗМІ повідомили, що Бельтюков здався правоохоронцям. Спершу чоловік випустив із квартири дітей, а тоді й сам вийшов на вулицю. Спецоперація правоохоронців вже закінчилися.

Що відомо про Дениса Бельтюкова

  • З дружиною Ольгою він живе близько 10 років, мають 3 спільних дітей та виховують ще 3 від попередніх відносин жінки.
  • Чоловік займається ремонтом квартир.
  • За словами родичів, пара нібито жила мирно, нещодавно переїхала з Архангельська.

Російське місто Колпіно, де чоловік захопив у заручники дітей, на карті: