Деталі ДТП

Інцидент трапився приблизно опівночі проти 23 липня. Про це у телеграмі написав відомий закарпатський журналіст Віталій Глагола.

Ще одна гучна ДТП на Закарпатті В Ужгороді BMW влетів у швидку, що їхала на виклик: є постраждалі – фото й відео

За його словами, Удуд виїжджав із узбіччя і влетів в мотоцикл, що в цей час їхав дорогою. У результаті зіткнення хлопець 2001 року народження отримав травми черепа. На жаль, ушкодження виявилися несумісними із життям. Наразі на місці працює поліція.

Увага, 18+! Місце смертельного зіткнення позашляховика депутата Удуда та мотоцикла (Фото з телеграм-каналу Віталія Глаголи)

Глагола додав, що позашляховик депутати має номер АО0022АХ. Крім того, журналіст переконує, що це вже друга смертельна ДТП за його участю. Перша сталася ще наприкінці 90-х. Тоді чинному депутату Виноградівської районної ради вдалось уникнути покарання.

Удуд є шваґром депутата Закарпатської обласної ради Карла Резеша. Додамо, що шваґро – це термін свояцтва, що означає чоловік сестри або брат дружини чи чоловіка.

До речі Наздогнав та кілька разів переїхав: на Одещині син ексдепутат збив собаку – моторошне відео

Місце смертельної ДТП за участю депутата Удуда на Закарпатті / Карта

Напередодні на Закарпатті водій також збив на смерть людину

Щоправда, в цьому разі мовиться про пішохода. За інформацією пресслужби Нацполіції на Закарпатті, інцидент трапився 21 липня приблизно о 22:00 у селищі Чинадієво, що Мукачівському районі.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що водій автомобіля ВАЗ – 2170 наїхав на пішохода та покинув місце події. Проте тут залишилися частини бампера авто.

Це власне й допомогло поліції розшукати ймовірного вбивцю. Зловмисника виявили в селі Синяк. На його машині були характерні для ДТП ушкодження, а саме пошкоджена права частина переднього бампера.

Зрештою 29-річного жителя Мукачівщини затримали, а його машину відправили на штрафмайданчик.

За фактом ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу:

  • порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого,
  • залишення в небезпеці.

Слідство у справі триває.