Зауважимо, що в цей час заклад мав бути зачинений, згідно з карантинними рекомендаціями МОЗ, що діють у місті. Про деталі гучного вбивства в Харкові розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальник Київського райвідділу поліції Харкова Михайло Цап, передає пресслужба правоохоронців.

Все, що відомо про інцидент У ресторані Харкова сталася стрілянина: є загиблий – фото 18+

За його словами, конфлікт, що розпочався на вулиці, продовжився в самому закладі.

Потерпілий з пристроєм для стрільби гумовими кулями зайшов до приміщення ресторану на другий поверх і почав стріляти в сторону відвідувачів,
– зазначив Цап.

Почалася бійка, у результаті якої кілька відвідувачів завдали чоловікові з пістолетом дві колото-різані рани: на правому і лівому стегні. Від крововтрати чоловік помер на місці.

Слідчі порушили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання до 15 років позбавлення волі.

Поліція про вбивство у ресторані Харкова: відеокоментар

Чому заклад, де сталося вбивство, можуть оштрафувати

  • За словами Михайла Цапа, слідчі вже відкрили проти закладу провадження за порушення карантинних обмежень.
  • Через коронавірус заклади громадського харчування в Харкові можуть працювати тільки до 20:00. Річ у тім, що місто перебуває у червоній зоні карантину.
  • А ось конфлікт у ресторані, що закінчився смертю одного з відвідувачів, стався після опівночі.
  • Порушення карантинних заходів передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 тисяч гривень, або позбавлення волі на строк до 8 років.