Можливе відсторонення Татарова від посади заступника глави ОП розглянуть у порядку, встановленому законом. Про це заявили в ОП, повідомляє "Новое время".

Співробітники НАБУ дійсно відвідували Офіс президента, але їхнє прохання виходили за межі законних процедур, а відтак в доступі до приміщення ОПУ їм було відмовлено, – мовиться у повідомленні.

Заступник керівника ОП Андрій Смирнов наголосив, що будь-які дії під час досудового розслідування мають відповідати закону та "не створювати враження про зведення особистих рахунків між окремими людьми".

Що було раніше

НАБУ 18 грудня повідомило, що оголосило про підозру заступнику голови Офісу Президента України. За даними українських ЗМІ, мовилося саме про Татарова. Інформацію про підозру підтвердив журналіст Юрій Бутусов та агент НАБУ Євген Шевченко.

Зверніть увагу! Татарова підозрюю у причетності до справи про розкрадання квартир Нацгвардії. Провадження стосується розкрадання 81 мільйона гривень. Мовиться про понад 80 мільйонів гривень. Окрім того, Татаров "прославився" своїми скандальними висловлюваннями про Майдан. Детальніше читайте тут.