Для них та юнаків з Почаївського психоневрологічного будинку-інтернату, що обрали організатори - це путівка на фінал змагання у Польщі, для решти - здорова реалізація спортивних можливостей та дружніх відносин.

«Цей турнір ми проводимо дев’ятий раз. І це дуже добра нагода для вихованців будинків-інтернатів проявити себе у спорті, повірити у власні сили. Але перш за все – це свято, завдяки якому люди можуть пограти у футбол, поспілкуватися між собою», - каже генеральний директор компанії "Белла-Трейд" Даміан Колата.

За його словами, "Seni Cup" показує, що люди мають не лише шанс, а і право на повноцінне життя.
Турнір "Seni Cup" відбувається за всіма правилами ФІФА з професійним суддівським оцінюванням. І саме це є неабиякою можливістю проявити себе людям з особливими потребами, говорять партнери дійства. Розповідає менеджер проектів та програм фонду Ріната Ахметова "Розвиток України" Наталя Стецко: «Ми раді брати участь у турнірі з 2007-го року, оскільки ми розуміємо, як це важливо для самих учасників. Вони почувають себе впевненими, вони почувають себе потрібними в нашому суспільстві».

Цього року в турнірі беруть участь 12 команд. також організатори додали до активних футбольних ще й кваліфікаційні ігри з шашок, шахів і дартсу. Але передусім, це не лише спортивні змагання, а й справжнє свято для дітей – із концертом, подарунками, ласощами від партнерів проекту.