Як повідомляє "Кавказький вузол", його журналіст пов’язує напад з професійною діяльністю.

Читайте також: Невідомий погрожує покалічити дітей Соболєва та Падалко

За словами Пруднікова, він у цей час перебував поблизу кладовища та виконував завдання, не пов'язані з журналістикою.

Як кореспондент розповів у коментарі DonNews, покликав його сюди один із місцевих чиновників, щоб нібито зробити рекламні знімки.

"Я дістав фотоапарат, але раптово під'їхала сіра іномарка. З неї вискочив молодий чоловік, який вимагав повідомити, що я роблю. Виник конфлікт, чоловік намагався мене вдарити, а потім вихопив пістолет. Зі словами "ти дістав уже писати про владу" він почав стріляти. Я закрив обличчя рукою, куля потрапила в лікоть. Потім я спробував втекти, друга куля влучила мені під ребро", – підкреслив представник ЗМІ.

Прудyдніков, Кавказ, стрілянина, Кримінал
Прудніков наразі перебуває у лікарні

Крім того він підкреслив, що почав тікати, однак невідомий продовжував стріляти йому в спину.

"Мене врятувало те, що поруч в цей момент проїжджав інший автомобіль. Побачивши його, чиновник з нападником зникли. Я вискочив на дорогу та зупинив машину та попросив відвезти мене до лікарні. Той чоловік, що стріляв у мене, сів у свій автомобіль і поїхав. Мене ж привезли до лікарні, де мене згодом прооперували", – констатував Прудніков.

Читайте також: В мережу виклали ще одне відео нападу на журналістку "Еха Москви"

Видання зазначає, що Прудніков у своїх матеріалах висвітлював проблеми шахтарської галузі в Ростовській області, в тому числі і щодо заборгованостей і заробітної плати.

Ресурс наголошує, що це вже не перший напад на їхніх журналістів – 10 січня 2017 року невідомі сильно побили кореспондента Владислава Рязанцева, а 9 липня 2013 року було застрелено Ахмеднабі Ахмеднабієва біля свого будинку у Дагестані.