На щастя, недалеко бавилися дітлахи, які помітили все це, повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Читайте також: Просто взяв і вбив, руками: Тарасов зізнався у нападі на Дарію Лук'яненко – відео

Саме присутність інших дітей і врятувало дівчинку. У першу чергу вони викликали поліцію і кинулися самотужки ловити зловмисника. Врешті, його вдалося затримати.

Кілька днів тому Україну сколихнуло моторошне вбивство 11-річної дівчинки. Дарію Лук'яненко знайшли мертвою у вигрібній ямі через 6 днів після зникнення в селі Іванівка на Одещині – 19 червня. У день зникнення дитина йшла на танцювальний гурток, проте не з'явилась ні там, ні вдома. До пошуків дівчинки долучились сотні людей – від правоохоронців та кінологів до волонтерів.

Підозрюваний у вбивстві Дарії – мешканець цього будинку, 26-річний Микола Тарасов, який ніде не навчався та не працював. Суд вже арештував чоловіка на 2 місяці, йому висунули обвинувачення одразу за 4-ма кримінальними статтями: викрадення, замах на зґвалтування неповнолітнього, вбивство та наруга над тілом. Тарасову загрожує довічне ув’язнення. До речі, батько підозрюваного був засуджений на п'ять років за спробу зґвалтування ще у 90-х роках.

Більше про закон щодо хімічної кастрації педофілів – читайте тут.