На відео зі збитого російського БПЛА "Гранат-1" у кадр потрапили декілька облич бойовиків, розповів засновник проєкту InformNapalm Роман Бурко у своєму фейсбуці.

До слова Диверсанти біля українських позицій: у штабі ООС розповіли деталі провального наступу бойовиків

Пропонуємо читачам спробувати ідентифікувати їхні дані самостійно. Це може бути цікавим та корисним практичним завданням,
– підкреслив журналіст.

російські найманці показали свої обличчя
Росіяни засвітили свої обличчя на камери безпілотника / Скриншот Романа Бурка

Відео з безпілотного літального апарату опублікував проєкт MIL.IN.UA. На ньому зафіксований момент запуску безпілотника. Бойовики, схоже, були впевнені в успіху провокації, якщо не боялися світити власні обличчя на камеру апарата.

Обличчя російських найманців на кадрах з безпілотника: дивіться відео

російські найманці показали свої обличчя
Росіяни засвітили свої обличчя на камери безпілотника / Скриншот Романа Бурка

Детальніше про диверсію бойовиків:

  • Диверсійна розвідувальна група російських найманців 29 листопада намагалася замінувати українські позиції в районі Луганського.
  • Втім, українські воїни вчасно зреагували, і ворог втік. На місці, де планувалася операція, знайшли міни й навіть бронежилети бойовиків з позивними – "Мартин", "Худий" і "Григор".
  • Корегували свою діяльність диверсанти за допомогою безпілотника "Гранат-1". Українські воїни збили його в небі. До слова, контррозвідники вже вивчають отримані з нього матеріали.