Як повідомляє "КП в Україні", причиною такого резонансного кроку з боку "педагога" стало те, що дівчина забула вдома щоденник.

Читайте також: За яку плату рівненський декан селить в гуртожитки студенток

Крім того зазначається, що такі "натільні" позначки вчителька своїм учням ставить вже не вперше, щоправда раніше ані школярі, ані їхні батьки галасу не піднімали.

Однак Анабелла розповіла про інцидент своїй матері та показала відповідне фото на телефоні, відтак наступного дня жінка прийшла до школи разом з телебаченням.

Закарпаття, скандал, школа, оцінка чоло
Вчителька намалювала "трійку" на чолі учениці на Закарпатті

Зауважимо, що батьки дівчини, Тамара та Альберт, є інвалідами за слухом.

У підсумку ця подія отримала неабиякий резонанс – батьки потерпілої вимагають звільнити Вікторію Пенцкофер, в сільраді терміново скликали сесію, а у школі – комісію, профспілкові збори, поготів інформація про подію дійшла навіть до управління освіти та до поліції.

Але директорка навчального закладу Сільвія Савко дотримується зовсім іншої думки.

"Учителька за два дні до цього перемогла в конкурсі класних керівників в районі, вона є однією із найкращих в нашій школі. Звичайно, вона провинилася, ми визнаємо це. Вибачилася перед мамою та ученицею", – підкреслює вона.

Журналісти додають, батьки та "педагог" уклали "мир", але, як з'ясувалося, лише на словах, оскільки мама дівчинки вимагає лише звільнення учителя математики.

За словами інших викладачів, жінка вимагає в "педагога" 10 тисяч гривень, тому директорка зателефонувала до поліції, щоб допомогли розібратися в ситуації.

Читайте також: Сепаратистський скандал розгорівся у школі в Києві

Додамо, як переконує Вікторія Пенцкофер, оцінку на чоло поставила у "урамках гри". За її словами, предмет є надто складним, відтак уроки часто проводяться з ігровими елементами.

Інші ж вчителі негативно відгукуються про 10-річну Анабеллу. Кажуть, що вона у своєму віці навіть до десяти порахувати не може.

До слова, у Виноградівському управлінні освіти, молоді та спорту вважають, що подія не заслуговує великої уваги.

"Мама нехай дивиться за собою та стежить за виконанням своїх батьківських обов'язків. Ця сім'я – не з найблагополучніших. Дівчинка погано вчиться. Зараз мати зіграла на публіку", – наголосили освітяни.