На фото, які спровокували скандал, 15-річна школярка позує то з наколотою на ніж головою кота, то з головою курки. Деталі страшної історії повідомляє ТСН.

Читайте також На Харківщині підпалили авто кандидата до облради від ЄС Коби: фото

Дівчину на жорстких фото ідентифікували. Вона виявилася ученицею однієї зі шкіл Дніпра. Очевидці говорять, що вже підіймали цю тему – з дівчинкою та її батьками розмовляв психолог, але моторошні фото продовжують з'являтися і далі.

"Ми навідалися до школи, інформація, що вона тут вчиться, правдива, їй 15 років, вона навчається у 9 класі, забита дитина, не особливо товариська. За неофіційною інформацією, вона кидалась на батьків з ножем, лежала в лікарні, батьки, ймовірно, в курсі, але нічого не роблять", – розповідає дніпрянка Дар'я Мєдвєдєва.

Сторінка Instagram школярки (наразі вона видалена) / Фото ТСН

Також Мєдвєдєва повідомила, що дівчина була у відділенні поліції та давала свідчення, що начебто знайшла голову кота вже відрубаною та вирішила з нею сфотографуватися. Людина, яка її фотографувала, також дала свідчення.

Чи можна притягнути школярку до відповідальності?

В Україні передбачена кримінальна відповідальність за жорстке поводження з тваринами. Максимальне покарання за такий злочин – позбавлення волі на вісім років. Але цю дівчину не можна притягнути до відповідальності, оскільки вона ще неповнолітня.