Про це йдеться у традиційному звіті прес-центру Штабу АТО.

Читайте також: Чому на саміті Східного партнерства не визнають агресію Росії проти України

За словами українських військових, на Луганському напрямку бандити відкривали вогонь по позиціях сил АТО 7 разів.

Ще за світлої пори доби на Світлодарській дузі ворог вів вогонь зі 152-міліметрової артилерії по оборонцях Луганського. У вечірню пору на цій ділянці лінії зіткнення противник обстріляв наших воїнів із гранатометів. По оборонних укріпленнях неподалік Новолуганського та Лозового російські найманці били з 82-міліметрових мінометів. Захисників Кримського обстрілювали зі стрілецької зброї, а опорні пункти поблизу Новолуганського – з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів,
– підкреслюють у Штабі.

Щодо Донецького напрямку, то тут, як переконують представники сил АТО, проросійські озброєні банди порушували перемир’я двічі.

"Ще удень поблизу Павлополя ворог випустив 2 міни калібру 120-міліметри та обстрілював наших воїнів з гранатометів. Згодом, незаконні збройні формування з піхотного озброєння здійснили обстріл оборонців Авдіївки", – зазначається у повідомленні.

Також у Штабі АТО зауважили, що українські військові змушені були 3 рази давати агресору адекватну відповідь.

Додамо, що у результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав.

Нагадаємо, 21 листопада екс-голова "МВС "ЛНР" Ігор Корнет влаштував у Луганську "військовий переворот". Також у захопленому Луганську відключили телебачення, радіомовлення та мобільний зв'язок. А у місто в’їхала колона військової техніки. Її фото опублікувала спостережна місія ОБСЄ.