Вся та маячня, типу офіційні запити центру ЦСКК на режим тиші і негайне припинення вогню – недієві та ігноруються ворогом. Терористи атакують жорстко і потужно.

Доба безповоротних втрат. Офіційно підтвердженими маємо 5 загиблих. Тіла ще двох досі не вдається евакуювати. Також є інформація про одного зниклого безвісти. Поранення різного ступеня важкості отримали 24 бійця. За їхні життя борються в медзакладах, зокрема Дніпровській лікарні та шпиталі.

Наразі наші бійці дають гідну відсіч. Підрозділам вдалось відбити спробу зайти до них з флангу, перехопити ініціативу і здійснити контрудар. ЗСУ зайняло нові позиції та укріпились там, але все це під нищівними ударами артилерії. Бойовики несуть величезні втрати, на позиціях кинули чимало особистих речей та боєприпасів, все з російським маркуванням.

Марно і не дієво злитись, проклинати потвор, адже бої продовжуються. Наші хлопці воюють і ми маємо допомогти їм вистояти. Тим паче, що обстріли тривають по всій лінії фронту із застосуванням мінометів, гаубиць та танків.

Де ворог зробить ще одну спробу прориву? Вгадувати марно! Треба весь час бути готовими. Давайте залишимо слова молитов сім’ям, які втратили своїх близьких та тим хто зараз бореться за життя поранених.

Потрібно допомагати своїй армії, яка на смерть стоїть перед ворогом і дає гідну відсіч просто зараз, поки ви читаєте цей блог.

Читайте також: Деталі бою на Світлодарській дузі: 54 бригада зайняла нові стратегічні позиції

Нагадаємо, 19 грудня о 6 годині ранку бойовики розпочали артилерійську підготовку із застосуванням мінометів і ствольної артилерії в районі Світлодарської дуги.