Про це дочка загиблої Анастасія Ноздровська розповіла в ефірі ObozTV.

Читайте також: Адвокат Ірини Ноздровської провів власне розслідування та назвав свою версію вбивства

Тілесних ушкоджень як таких не було, не було синців, ні задухи, ні зґвалтування. Були тільки колото-різані рани. Це така лють була, ненависть. Як людина може нанести собі стільки поранень? Згідно з експертизою спочатку була перерізана сонна артерія. Людина не може собі різати вени і наносити поранення після того, як перерізав сонну артерію. Не може ламати телефон і викидати і т.д.
– розповіла вона.

Дівчина також поділилася своєю версією вчинення злочину.

"У мене є версія, що це Россошанський. Звичайно, вони не зробили це власноруч. Вони намовили своїх друзів, або замовне це було вбивство", – зазначила дочка Ноздровської.

За словами Анастасії, її бабуся досі не знає про страшну смерть своєї дочки Ірини.

"У першу чергу моїй бабусі потрібна психологічна підтримка. Вона до цих пір не знає (про вбивство – "24"). Дідусь знає, але не всі подробиці. Я в сім'ї єдина, хто в курсі всіх цих нюансів. Бабусі ми говоримо, що пошуки тривають, що знайшли не її, що всі намагаються допомогти. Але їй доведеться сказати, і я не знаю, як це зробити", – сказала вона.

Нагадаємо, 1 січня на Київщині у річці знайшли мертвою та роздягненою Ірину Ноздровську – сестру загиблої у резонансній ДТП Світлани Сапатинської. За даними експертизи тіла, Ноздровська померла від множинних колото-різаних ран.

Крім того, дочка Ірини Ноздровської Анастасія розповіла, що лежала в лікарні зі струсом головного мозку після побиттям друзями Дмитра Россошанського, який є винуватцем аварії, в якій загинула її тітка.