Вибори у США 2016-го стали кульмінацією захмарних амбіцій Дональда Трампа. Харизматичний мільярдер обійшов команду досвідченої політикині Гілларі Клінтон.

Читайте також: "Пропаганда дяді Вови": як Путін перетворився на генератор брехні

Але перемоги у змаганнях за Білий Дім ніколи б не було, якби не маніакальна цілеспрямованість бізнесмена. Ще одним мотором, який допоміг йому іти до мети, була вибухова суміш неймовірної пихатості і авторитарного характеру. Трамп легко втягувався в ризикові проекти, заводив сумнівні знайомства, правдами і неправдами став королем нерухомості і найвпізнаванішим товстосумом Америки.

При цьому навколо його особи розросталося коло фанатів, які дарували йому свої симпатії. У Дональді вони любили дух авантюризму і грубуватий, ковбойський підхід до вирішення справ.

Американська мрія померла. Але якщо виберете мене, я зроблю так, щоб вона відродилася! Більшою, кращою і сильнішою, ніж раніше. Ми зробимо Америку великою знову!
– говорив під час передвиборчої компанії 2016-ого Трамп.

Частково втома від влади демократів за дві каденції Барака Обами, частково власна харизма і допомога зі сторони таки відкрили перед Трампом двері у Білий дім. За рік рудоволосий мільярдер спровокував стільки скандалів, що став нагадувати слона у порцеляновій крамниці.

Тим часом у повітрі вже зависла атмосфера імпічменту і звинувачень у держзраді. Тепер колишній комерсант готується до головного бою за свою репутацію, пригадуючи битви колишні.

Яка вірогідність, що Трамп невдовзі зникне з політичної арени – дивіться у програмі.