Урядовець також додав, що нікого не хотів образити. Про це Олексій Резніков сказав в ефірі одного з українських телеканалів, передає 24 канал.

Дивіться також Український план дій по Донбасу передбачає саморозпуск угруповань бойовиків, – Резніков

Це погані слова, але я не маю на увазі громадян України, жителів української території Донбасу, я маю на увазі, що потрібно говорити правду,
– сказав він.

За словами Резнікова, треба розуміти, як ці території сприймає частина українців.

"Не можна лікувати від нежитю, якщо ми знаємо, що це складніша ситуація. Я нікого не хотів образити, але ми повинні бути готові, що так сприймає частина суспільства", – заявив він.

Що Резніков сказав про Донбас

  • Раніше, у програмі "Рандеву з Яніною Соколовою" Олексій Резніков сказав, що Донбас – це хвора територія, втім, вона ніколи не стане російською.

Нам головне не взяти його назад, як пухлину, з якою ми не знаємо, що робити. Але ми розуміємо, що у нас є два варіанти. Це хворі території, ментально зокрема. Є варіант резекції повної, ампутації, або лікувати. Я за терапію і повне відновлення нашого організму,
– казав віцепрем’єр про Донбас.

  • Тепер він пояснив, що порівнюючи ситуацію в ОРДЛО з медичним діагнозом, мав на увазі економічну розруху, забруднення й пропаганду, в якій живуть люди.