23 листопада з'явилась інформація, що донька ватажка так званої "міліції" "ЛНР" Ігоря Корнета, який влаштував бунт у псевдореспубліці, Марина вчиться на прокурора в Харківській юридичній академії ім. Ярослава Мудрого.

Читайте також: У Росії йде боротьба між трьома групами кураторів Донбасу, – політолог про події у Луганську

Як передає ТСН, одногрупники відмовляються говорити про Марину. Станом на 24 листопада дівчина видалила сторінку із соцмереж, вимкнула телефон і не прийшла в університет в Харкові. Де Марина Корнет перебуває зараз – невідомо.

Зазначимо, вона з 2014 року навчається на бюджеті у Харківській юридичній академії ім. Ярослава Мудрого.

За інформацією видання, у селищі Башкирівка, що на Харківщині, проживають її дідусь та бабуся – батьки одного з ватажків "ЛНР" Ігоря Корнета Сергій та Катерина Грамотєєви.

Нагадаємо, в окупованому Луганську 21 листопада так званий "міністр внутрішніх справ" "ЛНР" Ігор Корнет, якого ватажок бойовиків Плотницький усунув від посади, влаштував у псевдореспубліці "військовий переворот". Як відомо, у минулому Плотницький і Корнет змагалися за вплив в "ЛНР".

23 листопада з'явилась інформація, що ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький виїхав з окупованого Луганська до Росії. РосЗМІ повідомляють, що готується відставка Плотницького.