Про це розповів його адвокат Сергій Перепелиця, передає "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: Слідчий експеримент із Зайцевою зняли на відео

"Сьогодні йому вручили підозру за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох громадян) Кримінального кодексу. Наступний крок – запобіжний захід. Але коли буде суд (щодо обрання запобіжного заходу – "24"), ми не знаємо", – зауважив правозахисник.

Як підкреслив він, вручення підозри відбувалося у лікарні, де його підзахисний перебуває на стаціонарному лікуванні.

Крім того Перепелиця наголосив, що не погоджується з підозрою.

Нагадаємо, 18 жовтня у Харкові Lexus в'їхав у натовп людей. Внаслідок зіткнення з Volkswagen Touareg позашляховик відлетів на тротуар і наїхав на пішоходів: в результаті інциденту загинули 6 осіб. Імовірною винуватицею ДТП вважається 20-річна Олена Зайцева.

Увечері 20 жовтня Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід Олені Зайцевій, яка керувала Lexus, – наступні два місяці дівчина перебуватиме під вартою без можливості внесення застави. Крім того, суд позбавив дівчину водійських прав і наклав арешт на її автомобіль.

Щодо іншого учасника цієї пригоди – водія Touareg Геннадія Дронова, раніше повідомлялося, що суд відмовив визнати його потерпілим, відтак чоловік надалі залишатиметься свідком у цій справі.