Таку думку вона висловила в ефірі телекомпанії "Руставі 2" під час включення з Києва, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я не сподіваюся на справедливий український суд, який повинен винести рішення про запобіжний захід моєму чоловікові. Швидше за все, рішення суду вже продиктовано українською владою і його залишать в попередньому ув'язненні. Можливо, приймуть рішення про домашній арешт, але все це робиться для того, щоб виграти час і дочекатися вироку щодо Міхеіла в грузинському суді, а вже потім, за задуманим планом, його хочуть екстрадувати з Києва в Тбілісі", – заявила Сандра Рулофс.

Читайте також: Прихильники Саакашвілі виголосили низку вимог до влади

За її словами, чинна влада України і Грузії, які погодили план екстрадиції Міхеїла Саакашвілі, діють "примітивно, грубо, без огляду на міжнародне співтовариство".

У Грузії в суді в прискореному порядку розглядається справа про перевищення службових повноважень Міхеїла Саакашвілі на посаді президента Грузії. Зокрема, указ президента про дострокове помилування чотирьох поліцейських, засуджених за вбивство співробітника "Банку Грузії" Сандро Гиргвліані.

Вона вважає, узгоджений сценарій екстрадиції М.Саакашвілі не спрацює і події в Києві та Тбілісі "будуть розвиватися в іншому напрямку".

Нагадаємо, ввечері 8 грудня правоохоронці затримали Міхеїла Саакашвілі. Генпрокуратура клопотатиме про обрання запобіжного заходу для Саакашвілі у вигляді домашнього арешту. У зв’язку із арештом Саакашвілі оголосив безстрокове голодування. У понеділок, 11 грудня, його доставили до суду.