Перевірка за допомогою поліграфа показала в Сергія Змроця "відсутність реакцій", які б свідчили, що він давав неправдиві свідчення. виправдальне рішення схвалив Галицький райсуд Львова, повідомляє видання "Наші гроші. Львів".

До слова Справу про ДТП з бізнесменом Димінським передали до СБУ

Детальніше про цю справу

  • У 2017 році автомобіль з кортежу відомого бізнесмена Петра Димінського потрапив у ДТП у Львівській області. У ній загинула молода жінка Наталія Тріла.
  • Тоді спершу була інформація, що за кермом автомобіля, а відтак і ймовірним винуватцем аварії був сам Димінський. Втім, керівник його охорони Андрій Борщ заявив, що саме він сидів за кермом.
  • Тоді в ЗМІ з'явилась інформація, що в такий спосіб охоронці хочуть "відмазати" бізнесмена, а сам Борщ за своє "щиросердне зізнання" може отримати щедру винагороду. Наскільки ця версія правдива – говорити складно, та правоохоронці її розслідують.
  • Одразу декілька свідків заявляли, що не бачили Петра Димінського за кермом автівки того дня. Серед них був Сергій Змроць, тому він і підозрювався в дачі неправдивих свідчень.
  • Що цікаво, експертиза не виявила в Андрія Борща жодних ушкоджень. Крім того, висновок судової молекулярно-генетичної експертизи показав, що генетичні зразки охоронця не збігаються зі зразками на подушці безпеки.
  • Також слід зазначити, що за даними слідства, телефон Андрія Борща в момент ДТП був за кілька кілометрів від аварії. Одразу після ДТП на нього телефонував Змроць, а ще через хвилину був дзвінок у відповідь.
  • Суд вважає, що місце розташування телефону не означає місця розташування Борща. Останній ж стверджував, що залишив його для підзарядки.

Хто такий Петро Димінський?


Раніше він був доволі відомим у Львові й загалом в Україні бізнесменом, та останнім часом дещо випав з поля зору. Адже після аварії через кілька днів мільйонер вилетів у Швейцарію та більше не повертався.

Петро Димінський був відомим передовсім як власник футбольного клубу "Карпати", телеканалу ZIK, а також групи "Континіум", до якої належить мережа заправних станцій WOG. Після ДТП бізнесмен втратив або продав значну частину свого бізнесу.