Відповідне відео опублікував активіст Богдан Тищенко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: "Інтер" у день жалоби за загиблими в Одесі показав концерт росіянина, що виступав у Криму

"Не так давно офіс телеканалу "Інтер" ніжно горів, але на жаль таки не згорів. Це маленьке відео – лише частинка того, що вийде в ефір 9 травня. Уважно дивіться та ловіть когнітивний дисонанс", – зауважив він.

На кадрах вищезазначеного ролика можна почути промову ведучих "святкового концерту з нагоди Дня перемоги" Андрія Доманського та Анастасії Даугуле.

"8 мільйонів українців загинули від рук фашистських загарбників. Це наша історія. Це наша генетична пам’ять", – зауважила Даугуле.

Одразу після цього зі словом вступив Доманський.

"І сьогодні ми не можемо дозволити, аби вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безнаказано проносили під час факельної ходи у нашій столиці, де кожен метр просякнуто кров’ю наших співвітчизників", – підкреслив він.

Зауважимо, що таку неоднозначну заяву супроводили палкі оплески.

І нехай нам деколи здається, що все – проти нас, що ми є чужими у своїй країні, але це не так. Нас – багато, нас – сотні у цій залі та мільйони перед екранами телевізорів… Це ми 9 травня приносимо квіти до вічного вогню, це ми щороку відновлюємо пам’ятники воїнам, які загинули у війні з фашизмом. Ми! Це наша Україна, яка була окупованою та яка перемогла, попри все. Ми це пам’ятаємо. Ми це знаємо. Для ніхто не є забутим та ніщо не забуто,
– завершили співробітники "Інтера".

"Інтер" 9 травня планує показати пропагандистський концерт: відео


До слова, участь у вищезазначеному концерті, зокрема, візьмуть такі скандальні артисти, як Таїсія Повалій і Володимир Гришко.

Читайте також: "Інтер" виступив проти української мови в ефірі та захищає російську

"Декорації та постановка концерту стали ще масштабнішими. На сцені – два напівзруйновані багатоповерхові будинки як символ страшної нищівної сили війни. Поряд зі знаменитими військовими піснями – " День Победы", "На безымянной высоте", "Журавли", "Десятый наш десантный батальон", "Катюша", "Священная война" – в концерті пролунають і твори з кінофільмів про війну: "Смуглянка", "Ніч яка місячна". А також сучасні композиції, наприклад, пісня "Оркестр" групи "Сплін", присвячена подвигу музикантів, які наперекір ворогам в блокадному Ленінграді зіграли сьому симфонію Дмитра Шостаковича. Загалом 27 номерів. І кожен з них – це окрема, закінчена історія зі своїм сюжетом і постановкою. Багато артистів на сцені будуть перевтілюватися в героїв пісень, які вони виконують", – мовиться у прес-релізі заходу.

Також у прес-службі "Інтера" додають, що на концерт приїхали ветерани з різних країн, у тому числі з Росії.

Нагадаємо, наприкінці лютого Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила позапланову перевірку "Інтера" через показ фільмів з "чорного списку".