Про це Трампа поінформували адвокати його екс-підопічного, повідомляє The New York Times із посиланням на чотири ананомні джерела.

Читайте також: "Російське досьє" Трампа: імена та взаємодія причетних

На думку видання, це може означати, що Флінн співпрацює зі слідством або намагається укласти угоду зі спецпрокурором Робертом Мюллером, який веде справу щодо контактів штабу Трампа із росіянами.

Ця домовленість дасть змогу Мюллерові поглянути на "закулісні" схеми кампанії Трампа та проаналізувати перші тижні діяльності його адміністрації, йдеться у статті.

Автор публікації нагадує, що Флінн був важливим радником Трампа, однак в лютому цього року подав у відставку, коли стало відомо, що 29 грудня 2016-го під час зустрічі із російським послом у США Сергієм Кисляком він обговорював санкції Вашингтона проти РФ, приховавши це від віце-президента Майка Пенса. Наразі Флінна вважають одним із головних фігурантів розслідування Мюллера.

Читайте також: Син Дональда Трампа контактував із WikiLeaks щодо передвиборчої кампанії свого батька, – ЗМІ

Зауважимо, спецпрокурор Роберт Мюллер вже висунув офіційні обвинувачення у справі про зв’язки штабу Трампа із Росією декільком соратникам президента США. Так, 30 жовтня ФБР арештувало екс-керівника передвиборчої кампанії Трампа Пола Манафорта та його бізнес-партнера Ріка Ґейтса.