Столиця Аджарії вражає унікальними проєктами висотного будівництва, які створюють сучасне обличчя міста.

Візитними картками Батумі стали проєкти ORBI Group – найбільшого будівельно-девелоперського холдингу Грузії і одного з найбільших забудовників Європи, який першим в регіоні почав будувати багатоповерхові готельні комплекси.

Компанія вже 20 років працює на будівельному ринку. За цей час було побудовано більше 3 000 000 квадратних метрів нерухомості, а послугами забудовника користуються клієнти з 72 країн світу.

Стратегія компанії – створювати проєкти, що користуються найбільшим попитом серед клієнтів, які забезпечать їм найвищу прибутковість.

Понад 10 колосальних комплексів переконують в надійності і стабільності компанії, а майбутні проєкти свідчать про перспективність і стрімкий розвиток.

Готельні комплекси ORBI Group розташовані в кращих локаціях і користуються величезною популярністю серед туристів, які приїжджають насолодитися грузинською гостинністю.

Проєкти ORBI Group

ORBI CITY – висотний житловий і готельний комплекс преміум-класу рівня 5* на першій лінії моря в Батумі, з інфраструктурою "місто в місті" поруч з парком і пляжем.

ORBI CITY складається з трьох веж-хмарочосів, висотою по 55 поверхів кожна. Проєкт претендує на звання найбільшого комплексу категорії "5 зірок" в світі – 10 000 апартаментів розташуються на його території.

Готельні номери з казковими видами можна придбати у власність для проживання і/або здачі в оренду.

Sea Towers Batumi – багатоповерховий готельний комплекс складається з трьох окремих веж і є однією з родзинок панорами сучасного Батумі.

Номери апарт-готелю завдяки зручності розташування і відмінному сервісу користуються попитом серед туристів.

Orbi Residence – ще один багатоповерховий готельний комплекс в Батумі, який вражає унікальним архітектурним рішенням. Споруда розташована неподалік від міського аквапарку.

До послуг гостей – безкоштовна приватна парковка на території приміщення, критий і відкритий басейни в 100 метрах від комплексу. Для зручності постояльців всі апартаменти обладнані обідньою зоною і мінікухнею.

Orbi Plaza в Батумі – став одним з перших апарт-готелів, побудованих ORBI Group. Комплекс знаходиться просто на березі Чорного моря.

Завдяки чудовому розташуванню і відмінному сервісу Orbi Plaza вже більше 5 років отримує найкращі відгуки гостей.

А ORBI Palace II є одним з найпопулярніших серед туристів готельним комплексом на відомому гірськолижному курорті Грузії Бакуріані.

Нещодавно стартував продаж нового комплексу ORBI LUXE PALACE, це 32-поверховий готельний комплекс з сучасною архітектурою, розвиненою інфраструктурою: ресторанами і кафе, торгово-розважальним центром, відкритими терасами з панорамними видами на море і гори.

Розташований він в 5-ти хвилинах від пляжу Чорного моря, в одному з кращих, туристичних привабливих місць Батумі, на прекрасній Алеї Героїв. Алея Героїв – популярна туристична локація з розвиненою інфраструктурою.

Планується об'єкт і в центрі столиці Грузії – Тбілісі. Там з'явиться перший готельний комплекс забудовника – ОRBI Tbilisi.

Уже понад 20 років пріоритетом компанії ORBI Group є створення довготривалих партнерських відносин з клієнтами на взаємовигідних умовах.

ORBI Group – це надійний і стабільний бізнес в регіоні, який може похвалитися небувалим туристичним бумом і високими темпами економічного зростання.

Офіс ORBI GROUP в Україні: м. Київ, вул. Антоновича, 64/16, БЦ "Кузнецький". А також у Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Харкові, Одесі, Львові, Тернополі та Хмельницькому. Контактний номер: 0 800 300 275. Більше інформації на сайті.