Зазначимо, що вертоліт прилетів саме на округ №64, де програє вибори скандальний нардеп Сергій Пашинський, передає кореспондентка 24 каналу у прямому ефірі.

До теми! Гелікоптер на окрузі, де програє Пашинський: журналісти знайшли його на стадіоні – фотодоказ

Представники Нацполіції запевнили, що бюлетені та протоколи разом з гелікоптером не відправили, їх продовжили рахувати в окружній виборчій комісії.

Скільки саме спецпризначенців привезли гелікоптером невідомо, проте журналісти 24 каналу нарахували їх близько 20. Наразі оперативників відправили назад до Києва, за рішенням Національної поліції.

Дивіться відео: як гелікоптер покинув стадіон у Коростені

На окрузі залишилися декілька підрозділів Нацполіції і поліції Житомирщини. Вони будуть перебувати на окрузі до закінчення підрахунку голосів комісією. Це триватиме ще близько години.

Зазначимо, що на окрузі №64 в Коростені балотується всього 8 кандидатів по мажоритарці. Серед них і одіозний нардеп Сергій Пашинський від "Народного фронту". Він нині на 3 місці, що йому дуже не подобається. Станом на зараз результати голосування на 64 окрузі такі: лідирує самовисуванець Володимир Арешонков – 27,6%, потім іде Сігачов В'ячеслав від партії "Слуга народу" – майже 27% голосів, а в Пашинського трохи більше 18%.

Результати виборів на окрузі №64
Результати виборів на окрузі №64

Все, що наразі відомо про округ №64 на Житомирщині – читайте тут.